M'Vilu žele Arsenal i Liverpool

M'Vilu žele Arsenal i Liverpool

Nakon što su Arsenal i Liverpool pokazali interesovanje za Edena Hazarda, spremni su se upusitit u borbu za još jednog igrača, a riječ je o defanzivnom veznjaku Rennesa, Yannu M'Vili.

Liverpool je u posljednje vrijeme povezivan sa 23-godišnjim članom Rennesa, a sada je navodno i Arsene Wenger spreman dovesti ovog reprezentativca Francuske u redove Topnika.

Francuski stručnjak želi svoj tim u januaru ojačati na poziciji zadnjeg veznog, a M'Vila se odlično uklapa u njegove planove, koji ima ugovor sa Rennesom do 2014. godine što znači da bi njegovo angažovanje koštalo oko 15 miliona funti.

S obzirom na Wengerovu politiku teško je da će uplatiti toliku svotu novca na račun Rennesa, međutim ukoliko bi Arsenal i francuski prvoligaš našli zajednički jezik bili bi u prednosti nad Liverpoolom s obzirom da igraju Ligu prvaka, a i veliki plus je što na klupi tima sa Emiratesa sjedi Arsene Wenger.

M'Vila je imao vrlo zapažen nastup u utakmici između Engleske i Francuske na Wembleyu, a na tribinama se nalazi Roy Hodgson, te još mnogi čelnici premierligaških klubova.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.