Na Anfieldu žele Gervinha

Na Anfieldu žele Gervinha

Edmir Škorić

Gervinha, reprezentativca Obale Slonovače, žele na Anfieldu. Liverpool je spreman platiti 12 miliona eura, dok Lille očekuje ponudu od 15 miliona eura za svog ponajboljeg igrača.

Lilleov ofanzivac našao se na meti Liverpoola, koji ga želi dovesti kao zamjenu za Yossi Benayouna (prešao nedavno u Chelsea).

Redsi su, navodno, već stupili u kontakt sa predstavnicima 27-godišnjeg reprezentativca Obale Slonovače i prema pisanju dnevnih sportskih portala, spremni su platiti 12 miliona eura.

No, francuska momčad nema namjeru Gervinha pustiti za iznos manji od 15 miliona eura, te se očekuje da na Anfieldu povećaju svoju ponudu.

Gervinho je prije godinu dana u Lille stigao iz Le Mansa, a pružao je sjajne partije u dresu Lillea prošle sezone u Evropskoj ligi.

Osim Liverpoola, za bivšeg igrača Beverena zainteresovani su još Bayern i Malaga.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.