Na Eastlandsu nema mjesta za sve

Na Eastlandsu nema mjesta za sve

Edmir Škorić

Ove sezone na Eastlandsu nema mjesta za sve, tako su poneki igrači Manchester Cityja od kluba dobili dopuštenje da potraže novu sredinu, pa će tako Dietmar Hamann, Darius Vassell, Danny Mills i Michael Ball morati promijeniti klub.

Kako su u Manchesteru napravili listu igrača koji će ovog ljeta popuniti njihove redove, nekolicina igrača morat će napustiti Eastlands, te omogućiti mjesto Roque Santa Cruzu, Gareth Barryju, možda čak i Carlosu Tevez i Kameruncu Samuel Eto'u.

Otkaz su dobili Nijemac Dietmar Haman, Darius Vassel, Danny Mills i Michael Ball, pa će morati potražiti novi angažman. Vassel i Hamann se bore da se potpuno oporave i vrate u kondiciju, dok je Michael Ballu mjesto preuzeo Wayne Bridge.

Za sada najsvjetliju budućnost ima Darius Vassell koji je jako vezan za prelazak u turski Ankaragucu. Navodno, navijači tog kluba već pozdravljaju dolazak napadača, ali razgovor je još uvijek u toku.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.