Na Grbavici zasijali reflektori

Poslije skoro dvije decenije

Na Grbavici zasijali reflektori

Reflektori na stadionu Grbavica zasijali su danas nakon skoro dvije decenija "mraka" koji je vladao u Dolini ćupova. Nakon višegodišnjeg rada, postavljene su nove sijalice, a probnom paljenju svjedočilo je nekoliko stotina navijača plavih.

Projekat rekonstrukcije koji je koštao više od 300. 000 KM pomogla je Općina Novo Sarajevo, čiji je načelnik Nedžad Koldžo izdvojio više od polovine sredstava za realizaciju projekta. Radove je izvela firma "Epta", a većina navijača Želje svečani trenutak paljenja reflektora dočekali su sa suzama u očima.

grbavicaNakon sedamnaest godina blješte reflektori na stadionu "Grbavica""Na ovo smo čekali 17 godina i konačno smo dočekali. Nema riječi kojom bi mogao opisati svoju sreću. Jedva čekam da svog Želju na Grbavici gledam u noćnom izdanju", rekao je jedan od navijača ne skrivajući emocije.

Željezničar bi tokom dana mogao dobiti i novog trenera. U 17 sati počela je sjednica Predsjedništva kluba na kojoj bi trebao biti imenovan nasljednik Sime Krunića. Po svemu sudeći to će biti Demir Hotić, obzirom da su pregovori sa Amarom Osimom propali, pa su čelnici Željezničara posegnuli za alternativnim riješenjem.

 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.