Na klupi prvaka Španije 100 dana bez poraza

Fantastični rezultati Tate Martina

Na klupi prvaka Španije 100 dana bez poraza

Barcelona je ovog ljeta morala pronaći zamjenu za Tita Vilanovu koji zbog bolesti nije mogao više sjediti na klubi ekipe iz Barcelone. 

Kao zamjena doveden je Gerardo Tata Martino koji je danas proslavio 100 dana na klupi tima iz Katalonije. Od dolaska u Barcelonu Martino nema niti jedan poraz. U prvenstvu je Barcelona na prvoj poziciji sa 11 pobjeda u 12 susreta i samo jednim remijem. 

U Ligi prvaka Katalonci su nakon tri kola skupili dvije pobjede i jedan remi, sa Milanom na San Siru. Međutim i pored toga neki navijači nisu zadovoljni igrom Barcelone, a Martinu smeta takav vid kritike. 

"Jedino što mi moramo uraditi jeste pobjeđivati. Naravno cilj je zadržati način igre koji gaji Barcelona, ali trenutno imamo mnogo utakmica i bitno je pobjeđivati. Ne igramo najbolje, ali dolazimo do pobjeda i bolji smo tim na terenu," rekao je Martino.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti