Na klupi Travnika 27-godišnji trener

Nermin Bašić vodi Vezire

Na klupi Travnika 27-godišnji trener

Uprava Travnika jučer je na vanrednoj sjednici u klubskim prostorijama izabralo novog šefa stručnog staba koji će u narednom periodu voditi ekipu Vezira.

Naime za novog trenera izabran je jedan od najmlađih evropskih trenera sa profi licencom Nermin Bašić koji na kormilo Vezira dolazi sa samo 27 godina. Bašić je do sada vodio omladinske selekcije Travnika, te bio desna ruka bivšeg trenera Nedžada Selimovića.

"Trenutno nemamo puno vremena na raspolaganju za bilo šta. Moramo se što prije spremiti za subotnji meč sa Slavijom. Taj susret nam je od velike važnosti s toga ne očekujemo ništa manje osim pobjede", rekao je Bašić.

"Ja se nadam da ću do subotnjeg duela uspjeti vratiti ekipu psihološki i pripremiti ih fizički kako pobjeda ne bi došla u pitanje. Ta pobjeda bi nam mnogo značila, izbjegli bismo samo dno tabele i ja se nadam da bi puno pomogla igračima za vraćanje samopouzdanja", dodao je novi trener Travnika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.