Na Koševo dolazi slavni Juventus!?
Hoće li Braco u crno bijelom dresu zaigrati u BiH?

FK Sarajevo sprema spektakl

Na Koševo dolazi slavni Juventus!?

Prema pisanju sarajevskog Dnevnog avaza, koje se temelji na izjavama čelnih ljudi FK Sarajevo, premijerligaš sa Koševa na našem najvećem stadionu u martu ili aprilu mogao bi ugostiti jednog od najvećih svjetskih klubova – torinski Juventus.

Gostovanje kluba koji u svojim vitrinama ima trofeje iz svih evropskih fudbalskih kupova, a za koji nastupa naš internacionalac Hasan Salihamidžić potvrdio je i Hajrudin Šuman, predsjednik FK Sarajevo.    

“Preliminarno smo dogovorili da ugostimo slavni Juventus, kojeg predvodi jedan od najboljih svjetskih igrača Alessandro Del Piero i odigramo prijateljsku utakmicu. U ponedjeljak ili utorak bi trebali finalizirati pregovore s Italijanima. Predviđeni termin za odigravanje utakmice je 28. mart, a rezervni je 1. april“, izjavio je Šuman za Avaz.

Gostovanje Juventusa na Koševu svakako predstavlja zagarantirani spektakl, a vijest da bi „Stara dama“ mogla doći u bh. prijestolnicu je iznenađenje.  

“Ideja da ugostimo Juventus odavno postoji i sada smo konkretizirali pregovore na obostrano zadovoljstvo“, dodao je Šuman.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.