Ante Miše nakon susreta sa Leotarom

Na kvalitetnijim terenima možemo bolje, Čelik respektujemo

NK Vitez u subotu gostuje na Bilinom polju gdje će odmjeriti snage sa domačinom Čelikom. U prvoj polusezoni Vitez je na "svom" stadionu protiv Čelika u posljednjim sekundama utakmice ispustio tri boda sa kojima bi sada već i matematički osigurali opstanak u BHT Premijer ligi.

"Protiv Leotara smo igrali na lošem terenu, mislim da je igra i rezultat mnogo bolja na kvalitetnijim terenima." rekao je trener Viteza, te dodao "Protiv Čelika je veoma teška utakmica, ali za mene kao trenera lagana jer ne treba mnogo motivirati igrače i mislim da bi se utakmica trebala odigrati pred velikim auditorijem.

Svi igrači Viteza su na dispoziciji, svi treniraju osim napadača Isakovića koji se povrijedio u utakmici protiv Leotara. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.