Na meti Anžija Lampard, Gerrard, Pires...

Na meti Anžija Lampard, Gerrard, Pires...

Roberto Carlos, koji je sa Andrejom Gordeyevom privremeno preuzeo klupu Anžija Mahačkale, rekao je kako su među kandidatima za nasljednika Gadzhi Gadzhieva Capello, Hiddink, Luxemurgo, Scolari.

Carlos je rekao da će imat sastanak sa predsjednikom Anžija, Sulejmanom Kerimovom, na kojem će govoriti o novom treneru i pojačanjima.

"Imat ću sastanak sa predsjednikom gdje ćemo govoriti o pojačanjima i novom treneru za sljedeću sezonu. Postoji nekoliko imena koji bi mogli sjesti na klupu poput Capella, Hiddinka, Luxemburga i Scolarija", rekao je Carlos.

"Govorit ćemo i o  mogućim pojačanjima poput Lamparda, Gerrarda i Piresa", dodao je brazilski lijevi bek.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.