"Na Neymarovoj zabavi djevojka mi nije dala ni u WC da idem jer sam morao na taj sprat"

Brazilac uvijek pravi proslave za sjećanje

"Na Neymarovoj zabavi djevojka mi nije dala ni u WC da idem jer sam morao na taj sprat"

E. Čaušević

Španski fudbaler Ander Herrera prošlog ljeta napustio je Manchester City i odlučio je potpisati za PSG.

Herrera je u prošloj sezoni odigrao 18 mečeva u svim takmičenjima za PSG, ali je u važnijim utakmicama većinom sjedio na klupi. No, Španac se brzo uklopio u svlačionici, a najbolji odnos ima s Neymarom.

On je u razgovoru za španske medije otkrio neke pojedinosti oko proslave Neymarovog rođendana koja je obično događaj godine. Neymar za svoj rođendan pravi velike zabave, ali rijetko procure informacije o tim proslavama.

Međutim, Herrera je odlučio ovaj put otkriti barem nekoliko detalja. On je bio na Neymarovom rođendanu sa svojom djevojkom, te je poručio da je zabava zaista bila ogromna.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Ne mogu vam puno reći. Jedino da smo nekako bili podijeljeni. Oni koji su imali djevojke su išli na drugi sprat, a oni koji su bili tu bez djevojaka su bili na prvom spratu gdje parovi nisu išli. Znam da mi djevojka nije dala čak ni da idem u WC jer sam morao ići na prvi sprat gdje su bile sve slobodne djevojke", otkrio je Herrera.

Top Komentari

neddim
Ja konto ocm da je napustio Man United ovaj Herrera
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi