Na prijedlog Vice Zeljkovića: Spahić i Misimović u stručnoj komisiji za izbor selektora

Traži se zamjena za Bajevića

Na prijedlog Vice Zeljkovića: Spahić i Misimović u stručnoj komisiji za izbor selektora · Ekskluzivno

E. Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine do kraja ove godine trebala bi dobiti novog selektora, a kako SportSport.ba saznaje, formirana je stručna komisija u kojoj se nalaze nekadašnji Zmajevi, Zvjezdan Misimović i Emir Spahić.

Nakon što je istekao ugovor sada već bivšem selektoru Dušanu Bajeviću čelnici krovne kuće bh. fudbala krenuli su u potragu za novim selektorom.

Prvobitno je bilo planirano, da u Komisiji koja će Izvršnom odboru predložiti ime novog selektora sjede Elvedin Begić, Vico Zeljković, Ivan Beus, Irfan Durić i Milorad Sofrenić, no došlo je do promjene.

Odnosno, održan je sastanak pomenute Komisije na kojem je Vico Zeljković predložio da se osnuje svojevrsna Stručna komisija koju će činiti Emir Spahić i Zvjezdan Misimović, a njegov prijedlog je usvojen.

"Mislim da je jedini ispravan put da za sportska pitanja, a izbor selektora to jeste, čuje glas i bivših proslavljenih reprezentativaca. Kada preuzmem funkciju predsjednika tako ću se odnositi prema sportskim stvarima", kratko nam je rekao Zeljković.

Top Komentari

Brazuka
Dva uhl**** koja su sve od****li! bruka i sramota budi se bhf rusi bagru
4 46
sipopugaloma
Miske ih sve bira a onda se od njih ogradjuje hahah
23 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi