Na probi "Slovenac" Galezbegović
Fudbaleri Zvijezde do kraja mjeseca treniraće u Gradačcu

NK Zvijezda početkom februara ide u Antaliju

Na probi "Slovenac" Galezbegović

Edmir Škorić

Prvih dana februara fudbaleri gradačačke Zvijezde odlaze u Tursku, tačnije Antaliju, gdje će se deset dana pripremati za nastavak Premijer lige BiH u fudbalu.

Na današnjem treningu koji je održan na snijegom prekrivenom pomoćnom terenu u Gradačcu istrčalo je 28 igrača pod vodstvom trenera Ratka Ninkovića.

Kao što smo već pisali, klub su napustili Amir Rekić (prešao u Slobodu), a slobodni su Irfan Lušničkić i Joton Seferi koji će po svemu sudeći potražiti nove sredine. Ostali igrači koji su činili kostur Zvijezdinog tima danas su obavili trening, a bilo je i nekoliko novih igrača koji su u Gradačac došli na probu.

Od novih lica tu su mladi bh. reprezentativac Damir Husić koji je stigao iz zeničkog Čelika, te Fuad Galezbegović. Ovaj 26-godišnji veznjak rodom je iz Kalesije, a u Zvijezdu je došao iz Slovenije.

Popularni "Zmajevi" će 1. ili 2. februara otići u Antaliju (Turska) gdje će provesti deset dana na pripremema, a po povratku slijede i prijateljske utakmice.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.