Na San Siru žele zadržati Huntelaara

Je li to znak da odustaju od Džeke?

Na San Siru žele zadržati Huntelaara

Edmir Škorić

Sprotmediaset.it tvrdi kako je Milan odustao od Edina Džeke, a do tog zaključka su došli nakon izjave direktora Ariedo Braida, koji ističe kako holandski napadač Klaas-Jan Huntelaar neće napustiti San Siro.

"Huntelaar je savršen. Zabija i niko ne može nogom šutirati poput njega, pa zašto bismo ga prodavali?", zapitao se direktor Milana Areido Braida.

Na osnovu toga, Sportmediaset.it zaključuje kako Milan polako odustaje od Edina Džeke, bh. reprezentativnog napadača koji trenutno košta 40 miliona eura.

Međutim, ovoj priči se sigurno ne nazire kraj. Već godinu dana Milan želi dovesti "dijamanta", da bi se u utrku za Wolfsburgovim napadačem u posljednje vrijeme uključili engleski Manchester City, Chelsea, Tottenham...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.