Na stadionu Koševo od danas besplatan bežični internet

Poklon navijačima

Na stadionu Koševo od danas besplatan bežični internet

Fudbalski klub Sarajevo i M&H Company d.o.o. Sarajevo, Društvo za telekomunikacijske usluge odlučili su zajedno obradovati ljubitelje fudbala uvođenjem tehnologije na stadion Koševo.

Optičku infrastrukturu na Olimpijskom stadionu Koševo, koja omogućava stalnu internet vezu kroz gigabitni link za sve članove FK Sarajevo, obezbijedio je M&H Company d.o.o. Sarajevo, kako bi navijačima bordo kluba osigurao pristup digitalnim sadržajima na stadionu.

"Raduje nas činjenica da domaće kompanije počinju prepoznavati interes sportskog marketinga I žele investirati u bosanskohercegovački sport,“ istakao je za zvaničnu stranicu FK Sarajevo Damir Puzić, direktor marketinga kluba sa Koševa.

"Besplatan bežićni internet na stadionu "Asim Ferhatović Hase" je velika stvar za naš klub I naše aktivne članove, koji će, siguran sam, znati uživati u novim pogodnostima koje Fudbalski klub Sarajevo realizuje sa svojim partnerima I sponzorima,“ dodao je Puzić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.