Na stadionu sutra više od 30.000 ljudi?
Bjelorusi kupuju karte

Euforija u Bjelorusiji

Na stadionu sutra više od 30.000 ljudi?

Nogometna reprezentacija BiH sutra navečer istrčat će na stadion u Minsku, gdje će odmjeriti snage sa Bjelorusijom u važnom kvalifikacijskom susretu za odlazak na EP 2012. u Poljsku i Ukrajinu.

Naša reprezentacija od jutros je u glavnom bjelourskom gradu, gdje trenutno pada jaka kiša. Domaćini se, baš kao i svi mi Bosanci i Hercegovci, spremaju za pravi spektakl. Mogle su se prmijetiti dugačke kolone ljudi koji kupuju ulaznice za sutrašnju utakmicu.

Inače, cijena karte za stajanje košta samo dva eura, a tamošnji novinari tvrde da će na stadionu sutra prisustvovati preko 30.000 ljudi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.