Na terenu je obrukan, da bi ga na kućnim vratima dočekala dječija poruka i promijenila sve

Neke stvari su bitnije od posla

Na terenu je obrukan, da bi ga na kućnim vratima dočekala dječija poruka i promijenila sve

A. Čaušević

Posao je mnogim glavni i osnovni izvor finansiranja, međutim postoji nešto i važnije od posla, a to je porodica. 

Užasan "dan na poslu" jučer je imao Jessy Moulin. Golman St. Etinnea je čak šest puta vadio loptu iz svoje mreže u meču Ligu kupa protiv PSG-a.

Ovaj 33-godišnjak je na Parku prinčeva ponižen i obrukan, međutim kada je došao kući i ugledao poruku svoje djece mogao je biti presretan.

Kada se vratio kući Moulin je imao šta vidjeti na kućnim vratima, ceduljicu sa dječijim rukopisom dirljivog sadržaja.

"Ti si najbolji od svih očeva. Mnogo te volimo. Dao si sve od sebe. U našim očima si bio najbolji", napisala su djeca Moulinu.

On je ovu poruku podijelio na društvenoj mreži Instagram s porukom: "Užasna noću, na sreću oni koje volim su uz mene".

Moulin je možda primio šest golova na jednom meču, ali nakon ove poruke sigurno može reći da je sretan i ''bogat'' čovjek. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi