Na Tušnju će se ponovo igrati pod reflektorima

Saznaje SportSport.ba

Na Tušnju će se ponovo igrati pod reflektorima

E. Škorić

Nakon dužeg vremenskog perioda, nogometaši Slobode mogli bi svoje utakmice igrati u noćnim terminima.

Nekad su se na Tušnju igrale utakmice u noćnim terminima i čini se da će početkom aprila ponovo navijači crveno-crnih imati priliku da pod svjetlima reflektora bodre svoj klub.

Kako saznajemo, sutra će se održati generalna proba paljenja reflektora na tuzlanskom stadionu, a ukoliko sve protekne u najboljem redu, početkom narednog mjeseca Sloboda će moći da igra i noćne utakmice.

"Javna ustanova Gradski stadion Tušanj, Grad Tuzla i Elekstrodistribucija se svim silama trude da osposobe reflektore na Tušnju. Radovi su već u toku i sutra u 19 sati će najvjerovatnije biti održana generalna proba. To su svakako pozitivne vijesti za Slobodu i sport u Tuzli u cjelini i ovim putem se želimo zahvaliti svima koji rade na ovom projektu",  rekao je za SportSport.ba direktor Slobode Saša Vugdalić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda je trenutno lider, juriša prema tituli, a danas se bori za polufinale Kupa BiH i zaista u Tuzli više nego ikada imaju razloga za zadovoljstvo ove sezone. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije