"Nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu"

Pripreme u Zenici

"Nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu"

S. Mlaćo

„U-18“ reprezentativci Bosne i Hercegovine se već drugi dan pripremaju u Trening kampu NS/FS BiH u Zenici.

Nakon dva odrađena treninga utiske stručnog štaba prenosi selektor Slaven Musa:

"Zadovoljni smo radom igrača u ova dva dana. Primjetno je da se trude kad su u reprezentaciji i da imaju motiv više da se dokazuju. Ipak, osjeti se duža pauza i shodno tome im doziramo treninge. Imamo i lijepo vrijeme i odlične uvjete u Trening centru, te se nadam da ćemo nastaviti u ovom ritmu. Danas ćemo odraditi još jedan trening, sutra dva, a pripreme završavamo u utorak kad ćemo raditi antropološka testiranja igrača.“

Reprezentativac Ivan Grgić ne krije zadovoljstvo što nakon dužeg vremena ponovo ima priliku da se druži sa saigračima iz reprezentacije.

"Trudio sam se i tokom pauze da održavam formu koliko je to bilo moguće, tako da nisam nespreman dočekao ove pripreme. Imao sam mogućnosti da treniram individualno. Nakon svih mjera zbog kojih smo morali biti kod kuće, lijepo je ponovo biti na pripremama reprezentacije. Drago mi je što ponovo treniramo zajedno, družimo se i smijemo, da je tu duh ekipe i da je sve super kako i treba da bude“, kaže Grgić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi