"Nadam se da FIFA i UEFA imaju plan B"

Nizar Al Tinawi, jedan od vođa BHF

"Nadam se da FIFA i UEFA imaju plan B"

BH Fanatikosi već šest godina "ratuju" sa Savezom. Manja grupa, s transparentom "Danas u Savezu, sutra u kavezu", okupila se pred Holiday Innom uoči današnje Skupštine NFSBiH koja, nažalost, nije donijela ničeg dobrog. Novi Statut nije usvojen.

"BH Fanatikosi se već šest godina bore protiv Saveza, i danas smo došli ovdje da dignemo svoj glas. Danas smo ovdje došli u nadi da će nas suspendovati, jer je to možda i jedini način da se otjeraju čelnici sadašnjeg Saveza. Međutim, nisam optimista da će se stvari riješiti, jer čelni ljudi Saveza su i u prošlosti pokazali sposobnost da izbjegnu kazne."

"Mi želimo da rastjeramo ne samo čelnike Saveza, već i pojedine novinare koji zajedno s Ušanovićem provode noći u kafanama", dodao je Al Tinawi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.