Nadaravića žele Bolton i Stoke

Zmajevi su tražena roba

Nadaravića žele Bolton i Stoke

Zimski prelazni rok u Engleskoj izaziva vrlo veliku pažnju a pedantni Englezi sve to pomno prate. Tako tamošnji SkySport iz minute u minutu donosi vijesti o mogućim prelascima i pojačanjima klubova iz Premiershipa.

Neki klubovi bi mogli ostati bez svojih ponajboljih igrača. Takav slučaj je sa Portsmouthom čiji napadač John Utaka bi vrlo lahko mogao napustiti otok i završiti u francuskom Sochauxu. Middlesbrough čini sve kako bi se pojačao trojcem škotskog Celtica te bi u paketu voljeli dovesti Gary Caldwella, Barry Robsona i Willo Flooda.

Manchester City očajnički traga za kvalitetnim pojačanjima a engleski mediji ih povezuju sa dvojicom igrača Intera. U pitanju su iskusni francuski veznjak Patrick Vieira i rumun Cristian Chivu. Birmingham želi Babela iz Liverpoola i odaslao je izlišnu ponudu koja će po svemu sudeći biti odbijena.

Ono što je nama posebno zanimljivo jeste konstantni interes Chelsea za našeg Dijamanta. Međutim, SkySport navodi kako bi i Safet Nadarević mogao put otoka. Za njega su zainteresovani Bolton i Stoke City.

Nadarević trenutno igra za turski Eskisehirspor kojem se priključio u 2008. godini, a već u ponedjeljak trebao bi putovati u London na pregovore.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.