Nadarević: Možemo pobijediti svakoga
Safet Nadarević

Nadarević: Možemo pobijediti svakoga

Uz kapitena Emira Spahića stub odbrane reprezentacije Bosne i Hercegovine je Safet Nadervić, koji bi u postavci igre selektora Miroslava Blaževića trebao zauzimati važno mjesto.

Fudbaler turskog Eskisehirspora zajedno sa ostatkom reprezentacije nalazi se u hotelu Hercegovine, gdje svi željno isčekuju utakmice kvalifikacija. Posljednja provjera bila je sinoć u Hrasnici protiv Famosa.

"Ma dobro, utakmica u Hrasnici i nije neko mjerilo jer smo igrali onoliko koliko je trebalo. Najvažnije je da smo svi zdravi i spremni čekamo nastavak kvalifikacija i svi želimo da smo na visini zadatka kada to bude najviše trebalo. Atmosfera je među nama odlična i ukoliko sve to prenesemo na teren, rezultata neće izostati", rekao je Nadarević za SportSport.ba.

Možemo li do pobjede u Armeniji i tako sa motivom više dočekati Tursku u Zenici?

"Ja mislim da naša reprezentacija može pobijediti ama baš svaku ekipu na svijetu. Ponavljam, najvažnije je da smo svi zdravi i spremni, a kada je to slučaj, nikoga se ne bojimo", zaključio je reprezentativni stoper naših Zmajeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.