Nadarević vjeruje u pobjedu
Safet Nadarević

Uz pomoć publike

Nadarević vjeruje u pobjedu

Safet Nadarević je stub odbrane reprezentacije Bosne i Hercegovine i uz kapitena Emira Spahića neizostavni dio Ćirine postavke igre u zadnjoj liniji.

Kao i ostali reprezentativci, Nadarević vjeruje u pobjedu u sutrašnjem duelu sa Turskom, ali istovremeno poziva na oprez.

"Imamo jednu od najjačih evropskih selekcija za protivnika i sigurno da neće biti nimalo lako doći do toliko željene pobjede. Ipak, sudeći po našim dosadašnjim rezultatima, mislim da možemo do trijumfa. Na kraju krajeva, igramo pred svojom publikom koja nam je uvijek bila 12. igrač i vjerujem da će tako biti i sutra navečer", kazao je Nadarević.

Prema najavama selektora Miroslava Blaževića, Nadarević će uz Spahića i Sanela Jahića činiti okosnicu odbrane, dok će im po bokovima pomagati Sejad Salihović i Admir Vladavić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti