Nadarević zbog prijetnji neće potpisati za Željezničar

Nadarević zbog prijetnji neće potpisati za Željezničar

Adnan Beganović

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine, Safet Nadarević, ipak, neće pojačati redove aktuelnog bosanskohercegovačkog prvaka, sarajevskog Željezničara.

Safet Nadarević je trebao pojačati redove Željezničara, odnosno ovaj fudbaler je trenirao s Plavima i danas je trebao potpisati ugovor, no od toga po svemu sudeći neće biti ništa.

Nekadašnjem bosanskohercegovačkom reprezentativcu su za sada nepoznate osobe prijetile, pa je isti obavijestio o tome menadžera momčadi S Grbavice, Amara Osima, koji je za SportSport.ba istakao:

"Ne znam šta da vam kažem. Nadarević mi se zahvalio na svemu. Danas smo trebali potpisati ugovor, ali prije sat vremena dobio sam SMS od njega. Tvrdi da se njemu i njegovoj porodici prijeti, te da zbog toga ne može potpisati ugovor. Ko mu prijeti i zbog čega, doista ne znam".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti