Nadarević:Postoji interes torinskog kluba, ali ne Juventusa

Bh. internacionalac otkrio u razgovoru za SportSport.ba

Nadarević:Postoji interes torinskog kluba, ali ne Juventusa

Nakon što su brojni italijanski mediji prenijeli kako bh. internacionalca želi Juventus, Enis Nadarević je u izjavi za SportSport.ba potvrdio interesovanje kluba iz Torina, ali to nije Juventus.

Naime, Tuttosport je danas objavio kako Juventus želi dovesti bh. inetrnacionalca Enisa Nadarevića, te kako je za njega spreman Vareseu platiti do milion eura odštete.

"Da, postoji interesovanje jednog kluba iz Torina, ali to nije Juventus, kako pišu Italijani već Torino. Vidjećemo u narednim ndanima šta će se desiti", kratko je za SportSport.ba prokomentarisao Nadarević.

Jedan od najslavnijih italijanskih klubova svih vremena, Torino, ove se sezone vratio u Seriju A, te želi tu i ostati, pa se klub iz Torina namjerava pojačati, a na vrhu liste želja je i bh. internacionalac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.