Nagatomo ostaje na Giuseppe Meazzi

Japanac će Inter koštati 8.5 miliona eura

Nagatomo ostaje na Giuseppe Meazzi

Inter je dogovorio stalni transfer Yuta Nagatoma iz Cesene za 8.5 miliona eura, pišu japanski mediji.

Nagatomo je posljednjih šest mjeseci na Giuseppe Meazzi proveo kapo posuđen igrač, ali i nakon toga ostat će u redovima Nerazzurra.

Prema pisanju japanskih medija Inter će platiti 6.5 miliona eura u gotovini, ali će također Ceseni dati jednog ili dva mlada igrača.

"Mislim da je njegov transfer samo formalnost. Sporazum je uglavnom dogovoren u januaru, ali tada je bilo nekih problema oko papirologije. Potpis ostaje samo formalnost", nedavno je izjavio Lorenzo Minotti, sportski direktor Cesene.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.