Nagelsmann stopirao odlazak Bičakčića

Hoffenheim odbio ponude za bh. nogometaša

Nagelsmann stopirao odlazak Bičakčića

Iako je prethodnih sedmica nekoliko klubova vodilo bitku za našeg Ermina Bičakčića, od transfera - neće biti ništa.

Kao potencijalni kupci u medijima su se ponajviše spominjali Trabzonspor, Hamburger SV i Hannover, ali sve ponude koje su stigle na adresu Hoffenheima su, kako prenose njemački mediji, odbijene.

Trener Hoffenheima Julian Nagelsmann je, naime, odlučio stopirati Bičakčićev odlazak iz razloga što našeg nogometaša vidi kao važnu kariku svoje momčadi u narednoj sezoni, izrazivši želju čak i da produži ugovor.

S druge strane, Bičakčić nije imao ništa protiv da se okuša u novoj sredini. U Hoffenheimu je još od 2014. godine i jasno je kako je došlo do zasićenja, međutim njegova budućnost je u timu iz Sinsheima, barem ako je vjerovati onome što pišu mediji u Njemačkoj.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

U dosadašnjoj karijeri Bičakčić je pored Hoffenheima igrao još za Eintracht Braunschweig i Stuttgart.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi