Nagrada FK Sarajevo "Želim u Istanbul"

Nagradna igra

Nagrada FK Sarajevo "Želim u Istanbul"

Edmir Škorić

FK Sarajevo i asocijacija Sari Kirmizi Platform iz Istanbula, koja je vezana sa Galatasarayjem, organizuje nagradnu igru.

Tako će dva punoljetna člana FK Sarajevo imati priliku otići na utakmicu Lige prvaka, koju 2. 10. 2012. godine u Istanbulu igraju Galatasaray i Sporting Braga.

 

Nagradu čine:

1-      Avio karta Sarajevo – Istanbul – Sarajevo

 

2-      Smještaj u hotelu 5* ByOtell u Istanbulu

 

3-      Kratki obilazak Istanbula

 

4-      VIP ulaznicu i smještaj u VIP loži Sari Kirmizi Platform za utakmicu Galatasaray -Sporting Braga (02.10.2012.)

 

U nagradnoj igri mogu učestvovati svi članovi FK Sarajevo koji u periodu od 01. 09. - 25. 09. 2012. godine u fan shopovima FK Sarajevo potroše 50 KM ili više.

 

Svim kupcima u Fan shopovima koji potroše više od 50,00 KM potrebno je dati prijavu (A4) koju trebaju popuniti i zajedno sa računom dostaviti u Klub ili u jedan od Fan shopova.

 

Prijavu, zajedno sa kopijom računa, sa naznakom "ŽELIM U ISTANBUL", poslati u zatvorenoj koverti na adresu FK Sarajevo, ul. Maršala Tita 38b, 71000 Sarajevo, ili predati u zvanični BORDO FAN SHOP FK Sarajevo u prostorijama Kluba u ul. Maršala Tita 38b/I ili u Bezistanu, najdalje do 24.09.2012. godine.

 

Prijave (100 komada, po 50 za svaki fan shop) i plakate (za Klub i Fan shopove) će Garmond dostaviti u narednih 2-3 dana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

Imena 2 sretna, punoljetna dobitnika bit će objavljena do 25. 09. 2012. godine putem zvanične web stranice FK Sarajevo na adresi www.fcsarajevo.ba.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.