Nainggolan hvali Pjanića: Jedan od najboljih!
Foto - EPA

Bivši saigrači u Romi

Nainggolan hvali Pjanića: Jedan od najboljih!

M. Šljivak

Radja Nainggolan imenovao je reprezentativca Bosne i Hercegovine Miralema Pjanića kao jednog od najboljih veznjaka s kojima je igrao.

Pjanića mnogi smatraju jednim od najboljih veznjaka svijeta, a Naiggolan za njega ima samo riječi hvale.

Pored bh. fudbalera imenovao je i igrače koji su mu uvijek privlačili pažnju na terenu.

"Sviđao mi se uvijek Luka Modrić. Može napraviti apsolutno sve na visokom nivou. Clarence Seedorf je imao nevjerovatnu moć i uvijek mi je uspijevao sakriti loptu ispred nosa", rekao je Radja i nastavio je:

"Igrao sam s mnogim velikim fudbalerima. Kevin Strootman je bio fantastičan prije povrede, Daniele De Rossi je fenomenalan, a po kvaliteti, Miralem Pjanić je jedan od najboljih. U Interu je Marcelo Brozović uvijek pravio razliku, a Nicolo Barella je uvijek dokazivao da je za vrhunski klub".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zatim je zaključio.

"Mnogo je dakle dobrih fudbalera, ali ako moram birati, taj vezni red Rome je bio odličan sa Strootmanom, De Rossijem i Pjanićem", završio je Nainggolan.

Top Komentari

Smaja_90
"Završio je Rađa" htjeli ste reći.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi