Nainggolan: Morao sam uzeti tablete kako bih igrao

Želja za derbijem jača od svega

Nainggolan: Morao sam uzeti tablete kako bih igrao

E. Čaušević

Fudbaleri Rome proteklog vikenda savladali su Lazio (2:1) u velikom gradskom derbiju u okviru 13. kola Serije A.

Vučica je uspjela da dođe do nova tri boda protiv ljutog rivala golovima Perottija i Nainggolana. Iako je Belgijanac bio upitan za ovaj meč zbog povrede na kraju je uspio da se oporavi i pomogne svojoj ekipi da dođe do nove pobjede. Ipak, Nainggolan je priznao da je morao uzeti tablete za bolove pred početak meča.

"Pa, ja sam normalan čovjek. Dobio sam malu povredu u Belgiji, ali se uvijek vratim prije nego što se misli u prvi mah. Morao sam uzeti tablete za bolove pred početak utakmice, no zaista sam želio da igram. Trenutno sam negdje na 80% od mog kapaciteta, osjećao sam bolove na utakmici, ali sad je ok", rekao je Nainggolan, te dodao:

"Kada sam zaista povrijeđen onda tu ne mogu ništa. Više od svega volio bih da sam igrao za Belgiju protiv Japana i Meksika. Uvijek želim da pokažem koliko mogu. No, sretan sam što sam barem uspio da zaigram protiv Lazija".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti