Nainggolan: U euforiji sam, ovo mi je prvo četvrtfinale

Belgijanac oduševljen

Nainggolan: U euforiji sam, ovo mi je prvo četvrtfinale

Vezni fudbaler Rome Radja Nainggolan bio je veoma sretan zbog plasmana njegovog tima u četvrtfinale Lige prvaka.

Roma je pobijedila Šahtar na Olimpicu sa 1:0 i na taj način se plasirala dalje, a Nainggolan je rekao nakon susreta da je u euforiji jer je ovo njegovo prvo četvrtfinale Lige prvaka.

"Radili smo naporno, dali smo sve od sebe, a mnogi smo sanjali prolazak dalje, računajući i mene. Ovo mi je prvo četvrtfinale Lige prvaka i osjećam se euforično. Sevilla je izbacila Manchester United, tako da ne treba nikoga podcijeniti. Protiv koga god budemo igrali, bit će veoma teško. Atmosfera na stadionu je bila sjajna. Uživali smo i mi igrači i navijači. Sada želimo skupa ići naprijed", rekao je Nainggolan.

Rimljane u petak popodne očekuje žrijeb nakon kojeg će saznati ime narednog rivala u Ligi prvaka.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi