Najbolji nigerijski fudbaler svih vremena pun optimizma

Najbolji nigerijski fudbaler svih vremena pun optimizma

A. Beganović

Jedan od najboljih nigerijskih fudbalera svih vremena, Nwankwo Kanu, uvjeren je da reprezentacija Nigerije može pobijediti naš nacionalni tim.

Nwankwo Kanu je posjetio kamp nigerijske reprezentacije kako bi reprezentativcima pružio podršku pred odlučujući susret za plasman u osminu finala Svjetskog prvenstva.

"Došao sam razgovarati sa reprezentativcima. Puni su samopouzdanja i siguran sam da ćemo u subotu pobijediti. U stanju smo proći grupu i ne smijemo se obeshrabriti nakon remija s Iranom", izjavio je Kanu.

"Biće teško, kada obje momčadi moraju pobijediti onda zna biti dosta teško. BiH je dobra reprezentacija, moramo obratiti veliku pažnju na Džeku, no i mi smo dobra reprezentacija i siguran sam da ćemo odigrati u skladu s našim očekivanjima", dodao je Kanu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.