Najboljih 11 Reala i Barce u 21. stoljeću bez Messija i Ronalda
Na desetine fudbalskih čarobnjaka je igralo u jednom ili drugom timu samo tokom 21. stoljeća, ali SportSport.ba je izabrao samo 11 najboljih

Izbor portala SportSport.ba

Najboljih 11 Reala i Barce u 21. stoljeću bez Messija i Ronalda

U susret današnjem El Clasicu na Santiago Bernabeu redakcija portala SportSport.ba odlučila je napraviti najbolju kombinovanu postavu ove dvije ekipe u 21. stoljeću, ali u izbor nisu ulazili Ronaldo i Messi.

Obzirom da se radi o fudbalerima koji 10 godina zaredom dominiraju kada je u pitanju izbor za najboljeg fudbalera svijeta, valjda je svima jasno da bi oni bez problema trebali biti u ovom, ali i u bilo kakvom drugom timu koji bi se ikada pravio.

Mislite da smo time suzili izbor? Varate se. Kako izdvojiti samo jednog u napadu kada su tu igrali Eto'o, Raul, Henry, Ibrahimović, Ronaldo...? Kako izdvojiti samo tri igrača u veznom redu? Zato smo se odlučili napraviti sastav u formaciji 3-4-3, pa je možda vrijeme i da krenemo sa predstavljanjem našeg tima.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
1/12 Kreni

Top Komentari

bananko
A Elvir Baljic????
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi