Najnepoštenije izvođenje penala ikada? Upalilo je, ali mnogi će reći da je to kukavički potez

Pogodio za pobjedu

Najnepoštenije izvođenje penala ikada? Upalilo je, ali mnogi će reći da je to kukavički potez

E. Škorić

U engleskom Championshipu u srijedu su snage odmjerili Nottingham Forrest i Coventry.

Domaći sastav je na praznom City Groundu u 10. kolu pobijedio goste s 2:1 i to golom u 96. minuti Lilea Taylora.

Dousđen je penal, a Taylor ga je veoma lukavo izveo. Nazvali su to mnogi najnepoštenijom tehnikom izvođenja kaznenih udaraca.

Krenuo je prema lopti, djelovalo je kao da tek treba da se naštima za udarac, ali je u stvari prevario golmana gostiju i odmah pucao. Na kraju, postigao je gol i donio važnu pobjedu Nottinghamu.

Top Komentari

Penderinos
Šta ce nastimati lopta mu vec bila na bijeloj tačci. A i na golmanu se vidi da je bio spreman na šut. Tako da ne pricajte gluposti, lik je samo tako hladnokrvno zakuca, ovo je prije za pohvalu
31 2
Hakkinen
Ljudi dragi evo gledam ovo po 10-ti put ali ne kontam šta je nepošteno bilo ovdje? Penal ko penal i to je to. Zakucao je lik i.... gol!
13 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi