Najveći engleski derbi donosi duel dvojice top napadača

Robin van Persie vs Luis Suarez

Najveći engleski derbi donosi duel dvojice top napadača

Ovog vikenda je na rasporedu 22. kolo engleske Premier lige u kom će između ostalog sastati i veliki rivali Manchester United i Liverpool.

Atmosferu ne treba dodatno podgrijavati kada su u pitanju ova dva kluba. Ipak, u nedjelju nećemo gledati samo duel ove dvije ekipe nego i duel dvojice ponajboljih napadača na Otoku - Robina van Persija i Luisa Suareza.

 

Obojica su u dosadašnjem dijelu sezone bili ponajbolji i ključni igrači za svoje timove, a na svom kontu imaju 16 odnosno 15 golova.

Ipak, Crvenim đavolima u ovoj sezoni ide dosta bolje nago Redsima, ali će to u susretu na Old Traffordu biti manje važno.





NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.