Najvredniji eksponati PL BiH: Cimirot ispred svih

Najvredniji eksponati PL BiH: Cimirot ispred svih

10. Joco Stokić, FK Borac, 550.000 €

Zaključno sa završetkom januarskog prelaznog roka, najpoznatija i najrelevantnija stranica koja se bavi cijenama klubova i fudbalera na tržištu Transfermarkt.de ažurirala je svoj sadržaj.

Dvadesetsedmogodišnji napadač Borca nalazi se na desetom mjestu ove liste i jedini je predstavnik banjalučkog kluba među deset najskupljih fudbalera domaćeg prvenstva. Stokićeva cijena narasla je sa 500 na 550 hiljada eura što ga je svrstalo na deseto mjesto ispred Tomislava Tomića.

Joco Stokić se nalazi na sedmom mjestu liste strijelaca Premijer lige sa šest postignutih pogodaka u prvoj polusezoni. Zanimljivo, niti jedan igrač koji je postigao više golova od njega se ne nalazi na ovoj listi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti