Nakon Adriana Le Havre dovodi još jedno veliko ime
Foto: EPA

Simao u Francuskoj

Nakon Adriana Le Havre dovodi još jedno veliko ime

Midhat Šljivak

Nakon što su u svoje redove doveli iskusnog brazilskog napadača Adriana, francuski drugoligaš Le Havre, blizu je dovođenja još jednog poznatog imena.

Želja francuskog kluba je i 35-godišnji Portugalac Simao Sabrosa, čovjek koji iza sebe ima veliko internacionalno iskustvo. 

Le Havre želi krenuti prema vrhu tabele, te se nadaju kako će im Adriano i Simao pomoći u tome. Adriano je već potpisan, a uskoro bi ugovor s ovim timom trebao potpisati i iskusni Portugalac.

Simao je u karijeri nosio dres velikih evropskih klubova. Igrao je za Sporting, Barcelonu, Benficu i Atletico Madrid, a u posljednje četiri sezone je nosio dres Bešiktaša i Espanyola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.