Nakon Drine i Sloga ostala bez trenera

Lukić napustio kormilo Dobojlija

Nakon Drine i Sloga ostala bez trenera

D. Vejo

Nakon završene sezone 2016/2017 šampionata Republike Srpske, nekolicina klubova ostala je bez trenera, koji su ostvarili dosta zavidne rezultate sa svojim, sada već bivšim timovima.

Mile Lazarević napustio je zvorničku Drinu i postao novi strateg Zvijezde 09, a to je učinio i Mitar Lukić koji je od danas zvanično slobodan da potraži novu sredinu.

On se na klupi Dobojlija zadržao godinu dana, te na koncu sezone sa ekipom završio na prvoj poziciji kada je u pitanju Liga za opstanak, a gdje je Sloga ostvarivala sjajne rezultate i prikupila sve ukupno, velikih 48 bodova.

Pored trenera Lukića, klub je napustilo i nekoliko igrača. Poslije Mahmutovića, Sloga se zahvalila Goranu i Jovi Lukiću, te Lukanoviću.

S kakvim će timom Sloga početi pripreme, veliko je pitanje.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi