Nakon Ibrinog nosa, Lavezzi uhvatio Matuidija za stražnjicu

Taj ludi Argentinac

Nakon Ibrinog nosa, Lavezzi uhvatio Matuidija za stražnjicu

Nakon što je Ezequiel Lavezzi prilikom jedne od ranijih proslava gola PSG-a uhvatio Zlatana Ibrahimovića za nos, sinoć je Argentinac otišao korak dalje. 

Nakon što je Lavezzijev bivši saigrač iz Napolija Edinson Cavani sa sva gola vodio Svece do pobjede protiv St. Etiennea, fudbaleri tima iz Pariza su slavili trijumf i nakon završetka meča.

Argentinski fudbaler nije mogao bez svoje “opsesije”. Ovoga puta umjesto Ibrinog nosa na meti se našla stražnjica njegovog saigrača Matuidija.

Za razliku od Ibrahimovića kojeg je Lavezzi prije nekoliko dana uhvatio za nos, Matuidiju kao da nije smetala reakcija Argentinca.

h0dX1qQXVUX

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.