Nakon Maradone i George Weah u "zarobljeništvu" Zmajeva

Fudbaleri BiH sa afričkom legendom

Nakon Maradone i George Weah u "zarobljeništvu" Zmajeva

Nakon što su se Asmir Begović i Haris Medunjanin slikali sa legendarnim Diegom Armandom Maradonom ispred hotela u Rio de Janeiru u kojem je smještena fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine, isti dvojac pojačan Vedadom Ibiševićem "zarobio" je još jednu legendu svjetskog fudbala, što svakako jeste George Weah, jedan od najboljih afričkih fudbalera u posljednjih 20 godina.

Legendarni napadač i kapiten reprezentacije Liberije, te italijanskog Milana bio je jedan od onih koji su dočekali naše fudbalere prilikom dolaska u Rio de Janeiro.

Nakon dolaska u Rio de Janeiro Zmajevi su sretno stigli u hotel "Sheraton Barra" u kojem će boraviti sve do ponedjeljka.

Reprezentativci BiH će sutra na legendarnoj Maracani održati jedini trening pred utakmicu protiv Gaučosa koja se igraju u noći sa nedjelje na ponedjeljak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.