Nakon odlaska s Grbavice Adnan Bobić pronašao novi klub
Napustio Željezničar nakon što nije upisao nijedan nastup od dolaska iz Slobode početkom ove godine

Vratio se u Velež

Nakon odlaska s Grbavice Adnan Bobić pronašao novi klub

E. Čaušević

Sada već bivši golman sarajevskog Željezničara, Adnan Bobić, pronašao je novi angažman.

Ovaj 30-godišnji čuvar mreže na Grbavicu je stigao početkom ove godine iz Slobode, ali nije uspio zabilježiti nijedan nastup u dresu Plavih. Nakon što je trenirao sa B timom Željezničara Bobić je početkom prošlog mjeseca odlučio da sporazumno raskine ugovor s klubom s Grbavice.

Bobić nije dugo čekao na novi angažman jer je odlučio potpisati dvogodišnji ugovor s FK Velež u kojem je ovaj 30-godišnji golman i ponikao. Nakon Rođenih branio je još za Igman, Slobodu i Želju.

"Sretan sam što sam ponovo dobio priliku da obučem Veležov dres. Mogu obećati da ću pružiti svoj maksimum na svakom treningu kako bih opradao ukazano povjerenje i pomogao ekipi da ostvari što bolji rezultat. Bio sam primoran prije nekoliko godina napustiti Velež i nisam htio da se karijera tako završi. Situacija u klubu se promijenila i nisam mogao propustiti šansu da budem dio ove pozitivne priče", rekao je Bobić za zvaničnu stranicu Rođenih.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi