Nakon pet godina Ilić se vratio u Partizan

Bivši kapiten 'crno-belih'

Nakon pet godina Ilić se vratio u Partizan

Edmir Škorić

Poslije nekoliko dana pregovora između čelnika 'crno-belih' i Saše Ilića postignut je dogovor, pa će se bivši kapiten vratiti u klub, u kojem je i počeo svoju karijeru.

Saša Ilić u dresu Partizana odigrao je u svim natjecanjima 436 utakmica i postigao 201 gol, da bi 2005. godine napustio Beograd te igrao za Celta Vigo, Galatasaray i posljednjih sezona za austrijski Red Bull Salzburg.

"Čini mi se kao da nikada nisam ni odlazio iz Parizana iako u klubu nisam bio skoro pet godina. Na obostrano zadovoljstvo dogovorio sam se sa čelnicima Partizana. Jednostavno želim da im pomognem, prvo u osvajanju domaćih trofeja, a potom i na internacionalnoj sceni“, istakao je Ilić u razgovoru za B92.net

“San svakog igrača Partizana je da se posle inostrane karijere vrati u matični klub. Partizan je moj klub, u njemu sam ponikao, a sada sam se vratio i ostaje mi samo da se pripremim i dokažem i sebi i navijačima da još uvek mogu da igram fudbal na visokom nivou“, dodao je Saša Ilić.

Ilić je 2000. godine postao član tadašnje Srbije i Crne Gore te je za svoju zemlju u 41 utakmicu positgao šest golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.