Nakon Robbena i Kroos gripozan

Nakon Robbena i Kroos gripozan

Nakon što je danas vodstvo Bayerna obavijestilo javnost da Arjen Robben neće putovati u Manchester, stigle su nove loše vijesti. Naime, Toni Kroos je također gripozan, te neće putovati u Manchester, gdje će Bayern igrati utakmicu posljednjeg kola Lige prvaka.

"Nakon posljednje utakmice u Bundesligi, rekao sam da će Robben biti u startnoj jedanaestroci, ali to se promijenilo. Volio bih da može zaigrati sutra, ali nažalost, on se prehladio. U nedjelju je trenirao dobro, da bi u ponedjeljak dobio prve simptome gripe. Arjen je mnogo razočaran, jer neće moći igrati, baš kao što sam i ja", rekao je Jupp Heynckes, trener minhenskog Bayerna, dodavši:

"Moraću napraviti jednu ili dvije izmjene, ali to će biti prisiljene izmjene, što me nimalo ne raduje. Vidjećemo šta će se desiti do sutra. Toni Kroos ima sličan problem kao i Robben, te neće putovati sa nama. Također, Thomas Muller i Mario Gomez pokazuju prve simptome prehlade, tako da ne znam hoće li oni zaigrati. Do sutrašnjeg treninga će biti poznato više detalja."

Toni Kroos i Arjen Robben nisu otputovali u Machester, gdje će njihova ekipa igrati protiv Manchester Cityja. Ova utakmica se igra u okviru posljednjeg kola Lige prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.