Nakon Sahina Real dovodi i Altintopa

Turci zaludili Madrid

Nakon Sahina Real dovodi i Altintopa

Nakon što je jučer Real Madridu za 10 miliona eura prodao 22-godišnjeg veznjaka Borussije Dortmund Nurija Sahina, turski menadžer Reza Fazeli na najboljem je putu da u Madrid smjesti još jednog svog štićenika.

Naime, prema izvorima bliskim Real Madridu, bijeli dres Kraljevskog kluba od naredne sezone nosit će i 29-godišnji turski reprezentativac Hamit Altintop, koji je igračko ime stekao igrajući u Bundesligi u dresovima Schalkea i Bayerna.

Hamit Altintop, koji je trenutno van terena zbog povrede leđa, u subotu će se na Allianz Areni u meču Bayerna i Stuttgarta oprostiti od navijača minhenskog kluba, nakon čega će pristupiti Realu s kojim će potpisati ugovor na četiri godine.

Dolaskom Altintopa vjerovatno će Jose Mourinho kompletirati vezni red, a preostaje mu još da riješi pitanje lijevog beka i napadača, dok još nije definitivno odlučio hoće li kupiti jednog štopera.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.