Nakon šest sezona, Duljaj napustio Shakhtar

Nakon šest sezona, Duljaj napustio Shakhtar

E. Škorić

Igor Duljaj je nakon šest godina napustio redove ukrajinskog Shakhtara, te se, u paketu sa Poljakom Marijušom Levandovskim, premjestio u redove tamošnjeg prvoligaša Sevastopola.

Srbijanski internacionalac iza sebe ima šest provedenih sezona u redovima momčadi iz Donjecka, za koju je odigrao 117 utakmica i postigao pet golova. Ovaj igrač, koji po prirodi igra na poziciji zadnjeg veznog, nosio je dres srbijanske reprezentacije 52 puta, a ima i dva postignuta gola za Orlove.

Bivšem nogometašu beogradskog Partizana organizovana je oproštajna press konferencija, na kojoj će Duljaju i Levandovskom biti uručeni pokloni, a potom će dvojac istrčati na Dombas Arenu, pozdraviti navijače i fotografisati se sa njima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.