Nakon Uniteda i City želi Dantea

City se interesuje za Brazilca

Nakon Uniteda i City želi Dantea

Midhat Šljivak

Nakon što je interes za defanzivca Bayerna Dantea pokazao aktuelni prvak engleski Manchester United, njihov gradski rival Manchester City, također se uključio u igru za dovođenje ovog 30-godišnjeg fudbalera.

Dante je bio ključni igrač defanzive Bayerna u prošloj sezoni, a i ove sezone Brazilac igra jako dobro. Menadžer Uniteda David Moyes pokazivao je interes za ovog defanzivca, ali je Dante odbio špekulacije da će preći u United.

Međutim, sad se u igru za Dantea uključio i Manchester City. Poznato je da Građani ne štede novac kada je dovođenje fudbalera u pitanju, pa će biti interesantan Danteov odgovor na interes drugog tima iz Manchestera.

Pored Dantea, City je pokazao interes i za fudbalera St. Etiennea Kurta Zoumu, te Portovog Elaquima Mangalu...

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.