Nakon Uniteda i Redsi žele veznjaka Bayerna

Kroosa žele Redsi

Nakon Uniteda i Redsi žele veznjaka Bayerna

Midhat Šljivak

Nakon što je aktuelni prvak Engleske Manchester United pokazao interes za veznog igrača minhenskog Bayerna Tonija Kroosa, u igru za dovođenje 24-godišnjeg fudbalera se navodno uključio i Liverpool.

Kroos se prethodnih dana spominjao kao eventualno pojačanje Crvenih đavola s Old Trafforda u ljetnom prelaznom roku. David Moyes Kroosa vidi kao idealnog igrača u svojoj koncepciji igre, ali bi njegov eventualni dolazak na Teatar snova mogao pokvariti Liverpool, koji navodno planira poslati ponudu Bayernu za ovog fudbalera.

Brendan Rodgers je navodno već spremio listu pojačanja za ljeto, jer bi eventualni plasman u Ligu prvaka zahtijevao pojačanja na određenim pozicijama. Na njegovoj listi je i Toni Kroos, kojem ugovor s Bayernom ističe za 18 mjeseci, a Bavarci za njega traže oko 25 miliona funti. 

Ipak, teško da će i United odustati od talentovanog veznjaka. Moyes sasvim sigurno neće žaliti novac na pojačanja, jer se na Old Traffordu planira stvaranje novog superjakog Uniteda, onakvog koji je godinama unazad harao Premiershipom.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.