Nakon visokog poraza od Veleža, Radnik u novim problemima

Bez trojice na Leotar

Nakon visokog poraza od Veleža, Radnik u novim problemima

A. Haznadarević

Nakon visokog poraza od Veleža na otvaranju sezone rezultatom 3:0, stručni štab Radnika iz Bijeljine, suočen je sa novim problemima u igračkom kadru.

U timu zbog problema sa registracijom neće biti Danijela Ćuluma, Mladena Zeljkovića i Marka Basare. Dok će sa druge strane u sastavu biti Igor Mirković.

"Mi drugog izbora osim pobjede nemamo. Poraz u Mostaru od Veleža je bio previsok u odnosu na ono što se dešavalo na terenu i zato sad moramo da nadoknadimo izgubljeno. Kući moramo da dobijamo utakmice, jer na taj način možemo obezbjediti opstanak", rekao je trener Darko Nestorović.

Dragan Ristić je do juče igrao za Leotar, s sad će protiv svog nekadašnjeg kluba predvoditi napad Radnika.

"Ova ekipa je stvarana tokom priprema pa još uvijek nisu sve kockice složene, ali mislim da će sve da bude u redu već sad kad igramo sa Leotarom. Mi ćemo sve učiniti da pobjedimo", rekao je Ristić.

Radnik i Leotar igraju u subotu od 17 sati u Bijeljini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.