Nalić: Imamo problema, ali nadamo se osvajanju tri boda

Sloboda dočekuje Široki Brijeg

Nalić: Imamo problema, ali nadamo se osvajanju tri boda

E. Dindić

U okviru 17. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na Tušnju se sastaju ekipe Slobode i Širokog Brijega. I jedna  i druga ekipa ulaze u ovu utakmicu, sa nadom da će osvojiti tri boda. Domaći tim u prošlom kolu slavio je na teškom gostovanju u Krupi, dok je ekipa Širokog Brijega odigrala na svom terenu neriješeno sa ekipom Mladosti.

Šef stručnog štaba Slobode Zlatan Nalić i fudbaler Edis Smajić nadaju se da će nakon dva remija, uspjeti konačno da slave protiv ekipe Širokog Brijega.

"Utakmica protiv Širokog Brijega će biti jako dobra. To su pokazali naša dva prethodna susreta, te se nadamo ovaj put da će malo više sreće biti na našoj strani. Imamo problema sa igračkim kadrom, nedostajaće nam Ivan Baraban, Goran Vukliš, Nikola Vasiljević i Aleksandar Ignjatović, dok se protiv Sloge povrijedio i Dino Hodžić pa je i on upitan za nedeljnji susret. Nadamo se da ćemo  nakon dva remija, uspjeti da treći put ostvarimo pobjedu", rekao je Nalić.

"Atmosfera u svlačionici je super. Dobro smo se spremili, te se nadamo pozitivnom rezultatu. Moramo dati sve od sebe i nadam se da će novi bodovi ostati na Tušnju," dodao je Smajić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica između Slobode i Širokog Brijega na rasporedu je u nedjelju sa početkom u 13:30 sati.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Metropoljac
Najbolja je taktika ispoljavanje problema sa igračkim kadrom kako bi protivnika opustili i onda im zabijete dva, tri komada. To mnogi koriste i koliko vidim dobro 'pali'
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi