Nalić: Primili smo tri jeftina pogotka

Najavio i nova pojačanja

Nalić: Primili smo tri jeftina pogotka

E. Škorić

Tuzla City je danas na Grbavici poražena od Željezničara s 3:1 u generalnoj probi pred novu sezonu.

Trener Tuzlaka Zlatan Nalić vjeruje da je njegov tim primio "tri jeftina gola".

"Rekao bih tri jeftina pogotka. Zaista smo mnogo vremena uložili i ova ekipa mora da se nauči da ne prima te jednostavne golove. Moramo izaći malo iz tog negativnog trenda primanja golova. Što se tiče generalno cijele utakmice, smatram da smo podijelili poluvremena. Oni su naplatili svoju dominaciju u prvom dijelu, mi svoju u drugom nismo. Zaslužili smo malo bolji rezultat", rekao je Nalić, najavivši nova pojačanja u ekipi.

"Ove sedmice treba da potpišemo najmanje dva, eventualno tri igrača. S tim igračima mi smo skroz druga ekipa. Moramo započeti prvenstvo s ovim timom koji imamo, ali mislim da smo dovoljno kvalitetni da budemo svima konkurentni u prvim utakmicama dok ne stignu pojačanja", dodao je trener Tuzle.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sabrija
Manipulator.Donio Slobodinoj upravi spisak sa pojacanjima vrijednih 2-3 miliona km,ljudi se za glavu uhvatili.Kad je otisao “nije me uprava mogla pratiti”,jos navijaci pljuju po upravi,a Sloboda ni za kufla nije imala.Vidim poceo i Azmira levatit.Ublehas.
13 1
user1593509319
Ovaj najveci trener manipulator ce brzo dobiti nogu a dolazi Musemic
11 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi