Nalić: Za mene su sve te ekipe nove, a svaka utakmica je iscrpna

Sloboda u Kupu protiv Metalleghea

Nalić: Za mene su sve te ekipe nove, a svaka utakmica je iscrpna

E. Dindić

U okviru šesnestine finala Kupa Bosne i Hercegovine ekipa tuzlanske  Slobode je za protivnika dobila ekipu Metalleghea iz Jajca. Sigurno neugodan protivnik za Tuzlake, koji u posljednje vrijeme zaista muku muče sa igračkim kadrom, odnosno povredama koje su ih zadesile u posljednje vrijeme. 

Šef stručnog štaba Slobode Zlatan Nalić odmah poslije izvlačenja podjelio je prve impresije za SportSport.ba

"O ekipi i nekom prvom komentaru protivnika konkretno, imaću za par sati, dok malo vidim kako stvari stoje, za mene su sve te ekipe nove. Sve su nam te utakmice jako blizu datumski, a mi zaista imamo problema sa igračkim kadrom, s obzirom da nam slijedi ciklus od pet zaista teških susreta. Svaka nam je utakmica iscrpna, pa tako mislim da će biti i ta u Jajcu. Što se tiče Metalleghea nemam uvid u njihovu ekipu, zaista u ovom trenutku nisam nikako upućen u njih.", završio je Nalić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

TrinTrin
Ovaj covjek je zalutao u nasu ligu, i steta sto vodi klub koji nema nikakvih ambicija osim da sacuva premijerligaski status, nadam se da ce jednog dana doci za pomocnog trenera Želje, ima znanje, fali mu prilika
2 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi